Onze behandelingen

PRP Plasma gezicht

PRP Plasma voor haar

Botox

Fillers

Belkyra Behandeling

Prophilo Behandeling

Wat is een PRP Plasma behandeling precies?

Een PRP Plasma behandeling is een vrij nieuwe en volledig veilige methode voor cosmetische behandelingen die huidveroudering tegen gaan en welke kan helpen bij huidproblemen en oneffenheden in uw gezicht. Omdat de behandeling met uw eigen plasma wordt uitgevoerd is deze dus 100% lichaamseigen. In het plasma zitten namelijk groeifactoren die helpen beschadigd weefsel te herstellen en de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Door middel van deze mooie techniek kunnen wij uw huid verstevigen en dus verjongen omdat we uw plasma met groeifactoren direct in de huid brengen.

PRP is een afkorting die staat voor Plasma Rich in Platelets. In het Nederlands betekent dit: (bloed)plaatjesrijk plasma.

Hoe verloopt een PRP Plasma behandeling?

We maken gebruik van een laag voor laag-techniek en behandelen alleen het huidoppervlak. Hier komen dus geen scalpels of hechtingen aan te pas. Het is juist een mooi alternatief voor andere chirurgische ingrepen.

Waarbij kun je een PRP Plasma behandeling inzetten?

PRP Plasma voor gezicht

PRP Plasma behandeling is er voor huid en haar. Wanneer we de behandeling toepassen voor uw gezicht dan wordt deze ook wel Vampire Facelift genoemd.
U kunt deze behandeling inzetten bij een van de volgende problemen:

  • Fijne lijntjes, rimpels of plooien;
  • Acné littekens;
  • Volume- en vetverlies aldus verslapping van de huid;
  • Porien die vergroot zijn;
  • Geen stralende teint meer; een droge of doffe huid;
  • Zon- en ouderdomsvlekken;
  • Huid oneffenheden zoals fibromen, angiomen, pigmentvlekken, ouderdomswratten, striae.

Zoals bovenstaand omschreven gebeurt de PRP Plasma behandeling door middel van het inbrengen van uw eigen bloedplasma waarin sterk geconcentreerde groeifactoren zitten. Hiervan is aangetoond dat deze bloedplaatjes nieuwe haargroei stimuleren.

 

PRP Plasma is daarom uitermate geschikt wanneer u uw dunner wordend haar dikker wilt maken. Gemiddeld zijn hier minimaal 3 behandelingen voor nodig.

Bij Jalili Kliniek vinden wij een persoonlijk behandelplan zeer belangrijk. Samen kijken we naar uw wensen en adviseren wij u welke behandeling hier het beste bij aansluit.

De mogelijkheden met botox en fillers zijn zeer uitgebreid. Graag leggen wij hier in het kort uit wat beide inhouden, wat de verschillen zijn en waarvoor u deze behandeling kunt inzetten.

 

Wat is botox precies?

Botox is de afkorting van Botuline Toxine. Botox is de meest bekende behandeling die gebruikt wordt om rimpels tegen te gaan en zorgt voor een tijdelijke ontspanning van de spieren. In onze kliniek in Venray werken wij uitsluitend met merken van hoge kwaliteit. Voor Botox maken wij gebruik van Allergan Vistable. Alleen met topkwaliteit botox kunnen wij u de beste resultaten garanderen. De behandeling doet weinig tot geen pijn. Met een zeer fijne naald wordt de botox in de juiste spier geïnjecteerd. Je kunt het vergelijken met een speldenprikje. Hierna zal de spier ontspannen en is de rimpel niet meer zichtbaar.

 

Wat is het verschil tussen botox en fillers?

Eigenlijk heel simpel; door middel van botox zorgen we ervoor dat uw spier weer ontspant en door middel van fillers worden de rimpels opgevuld. De toepassing van beide is ook helemaal anders. Botox wordt namelijk gebruikt om dynamische (bewegende) rimpels te verminderen. Dit zijn rimpels die zijn ontstaan door inspanning van de spieren. Fillers daarentegen worden gebruikt om statische rimpels te behandelen en dus op te vullen.

 

Waarbij kun je botox inzetten?

Naast het tegen gaan van rimpels is botox voor nog velen andere problemen in te zetten, we zetten deze even voor je op een rij:

       Kraaienpootjes

       Frons tussen de wenkbrauwen

       Rimpels in het voorhoofd

       Putjes in de kin

       Migraine

       Gummy smile

       Tanden knarsen

       Overmatig transpireren

 

In welke gevallen kun je beter kiezen voor fillers?

Een filler is op basis van 100% natuurlijk hyaluronzuur waarmee we rimpels van binnenuit vullen. Deze behandeling is het meest effectief bij rimpels die ontstaan zijn door huidverslapping en veroudering, dus niet door het aanspannen van de spier zoals bij dynamische (bewegende) rimpels wel het geval is. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij fillers een mooie uitkomst kan zijn:

       Bij een vermoeide uitstraling;

       Huidverslapping;

       Als u een meer energieke uitstraling wilt;

       Als u ontevreden bent over uw gezichtscontouren en er slanker uit wil zien;

       Een verdrietige of geïrriteerde uitstraling.

 

Bij Jalili Kliniek werken wij uitsluitend met de hoogste kwaliteit merken. Voor fillers gebruiken wij Juvederm en Teosyal.

 

Of een botox- of fillerbehandeling het meest passend is dat kunt u aan ons over laten. Samen gaan we voor het mooiste resultaat.

 

Fillers met MD Codes

Bij Jalili Kliniek in Venray zijn wij gespecialiseerd in het werken met MD Codes. Dit is een techniek voor filler behandelingen die bedacht is door cosmetisch arts en plastisch chirurg Mauricio de Maio. Hierbij wordt het gezicht opgedeeld in zones. Op deze manier behandelen we het totale gezicht in plaats van de focus te leggen op een bepaald probleemgebied. Op deze manier kunnen we een zo natuurlijk mogelijk resultaat bereiken.  

 

Bij Jalili Kliniek in Venray kunt u terecht voor een passend advies voor uw botox- of fillerbehandeling. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

Wat is een Belkyra behandeling precies?

Belkyra is een injectable waarmee we vet in de kin kunnen verminderen. Belkyra bestaat namelijk uit deoxycholinezuur dat van nature in je lichaam voorkomt en zorgt dat vetten uit voeding door je lichaam worden afgebroken. De behandeling is veilig en zonder risico’s omdat er voor Belkyra een niet-menselijke en niet-dierlijke variant van deoxycholinezuur wordt gebruikt.

 

Waarbij kun je een Belkyra behandeling inzetten?

Een Belkyra behandeling helpt bij een onderkin of “dubbele kin”. Door het middel in de huid van de kin te injecteren kunnen we het plaatselijk vet snel en effectief verminderen. Na een behandeling is je kaak meer gestroomlijnd en is je onderkin aanzienlijk verminderd.

Wat is een Prophilo behandeling precies?
Prophilo behandeling is een nieuwe behandeling om huidverslapping tegen te gaan. Het is geen filler maar een natuurlijke anti-aging behandeling. Door het toedienen van kleine injecties met puur hyaluronzuur wordt de huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken.

 

Waarbij kun je een Prophilo behandeling inzetten?

Prophilo behandeling is uitermate geschikt wanneer u een jongere uitstraling wilt en uw huid wilt verstevigen maar graag een natuurlijke behandeling wilt. Er zijn namelijk geen chemische toevoegingen.

Bij Jalilikliniek wordt gebruik gemaakt van HArmonyCa. HarmonyCa is een innovatieve filler die wordt gebruikt in esthetische behandelingen om de huid te verjongen en te verbeteren. Deze filler combineert hyaluronzuur met calciumhydroxyapatiet, wat resulteert in een unieke samenstelling die zowel volume herstelt als de aanmaak van collageen stimuleert. Hierdoor krijgt de huid niet alleen direct een voller en jeugdiger uiterlijk, maar wordt ook de stevigheid en elasticiteit op lange termijn verbeterd. De behandeling met HarmonyCa is populair vanwege de natuurlijke en langdurige resultaten, evenals de hoge mate van veiligheid en comfort voor de patiënt. Bovendien is het geschikt voor diverse gebieden van het gezicht, waaronder de wangen, kaaklijn en kin, waardoor een harmonieuze en gebalanceerde uitstraling wordt bereikt.

X