Rimpels verwijderen

Botox behandeling

Rimpels ontstaan met name op plaatsen in het gezicht waar de mimiek het sterkste is. De geïnjecteerde Botox ontspant tijdelijk deze spieren. Doordat de spieren minder samentrekken, wordt de huid gladder en zijn de rimpels nauwelijks zichtbaarEr zijn meerdere bekende merken, enkele hiervan zijn: Botox, Bocoture en Azallure. Wij gebruiken enkel en alleen het merk Botox, wat overigens het veiligste merk met de meeste kwaliteit is.

Het effect is zichtbaar na één week en houdt 4 tot 6 maanden aan.


Filler behandelingen

Teosyal

Wij werken uitsluitend met de injectables van het Zwitserse Teosyal, omdat dit een A-merk is met de meeste en veiligste injectables. De Teosyal injectable is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, bedoeld om rimpels van diverse diepten op een natuurlijke wijze op te vullen. Teosyal is met name geschikt voor oppervlakkige en fijne lijntjes. 

Het effect is onmiddellijk zichtbaar en houdt 9 tot 12 maanden aan

Rimpelbehandeling met de Teosyal injectables

Tijdens het consult met de arts, wordt bekeken welke injectable(s) het meest geschikt voor u is/zijn. Per behandeling kunnen er meerdere injectables gebruikt worden. Bekijk hieronder een video over de Teosyal injectable.

Er zijn verschillende injectables van Teosyal die voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Hier kunt u ze bekijken.


Verschil tussen Botox en Teosyal(fillers)

Botox en fillers zijn allebei injectables, alleen bestrijden ze rimpels allebei op verschillende manieren. Botox trekt de rimpels strak doordat je de spier 'uitschakelt'  en fillers vullen de rimpels als het ware op met de lichaamseigen stof hyluronzuur.


Redensity I

Redensity I zorgt ervoor dat de huid weer gaat stralen en de huidstructuur verstevigd, wat zorgt voor een energieke uitstraling.

Wat doet het precies?

- Snelle, vrijwel pijnloze huidverjonging

- Zorgt voor een volle, gladde huid

- Herstelt de hydrobalans

- Zorgt voor een stralende teint van de huid

- Light-filling effecten


Welk product gebruiken wij waarvoor? 

Wij vinden het zeer belangrijk dat onze klanten weten welke producten wij gebruiken als wij hun behandelen, daarom geven wij jullie hier dan ook een overzicht van:

Teosyal First Lines

Teosyal Global Action

Teosyal Deep Lines

Teosyal Ultra Deep

Teosyal Ultimate

Teosyal Redensity II
Teosyal Kiss

Teosyal Redensity I

Teosyal RHA

(klik op het product voor meer informatie)